Gast schrijvers

Cammy Mai Tran

blogger cammy

Tegen het einde van 2014 besloot Cammy om na haar pogingen in het bedrijfsleven en bijbaantjes om haar werk als performance artist & regisseuse te financieren, het roer om te gooien. Zonder huis, een beetje geld op de spaarrekening, haar nieuwsgierigheid naar de kracht van aanraking en een drang naar constante persoonlijke groei is ze bij opleidingsinstituut Anand aangekomen. Hier heeft ze eerst de cursus Chakra energie massage gevolgd. Na veel oefenen heeft zij vrij snel de eerste stap gezet als masseur door haar massages aan te bieden. Vanwege de positieve reacties, is ze verder gaan studeren en volgt nu de driejarige opleiding tot Massage Therapeut bij Anand. Nu is zij werkzaam als office manager bij Anand en schrijft wekelijks blog berichten vanuit Anand met tips bij het opzetten van een massage praktijk. In de toekomst hoopt ze de opgedane wijsheden bij Anand te mogen delen middels blogberichten. Meer informatie over Anand vind je in onderstaand stuk.

AnandLogo-Anand 2016

Anand is een organisatie die gecentreerd is rondom de 2 belangrijkste dingen in het leven: Liefde en Wijsheid. We delen onze liefde en wijsheid graag in de cursussen en opleidingen die we bieden. Wees welkom!
Wij leiden massage enthousiasten op tot (professioneel) masseur en meditatie leraar. Met een aanbod op het gebied van massage, reiki, yoga, meditatie, mindfulness en intuïtieve ontwikkeling. Voor iedereen die wil leren over westerse of oosterse massage technieken of meditatie technieken vanuit innerlijke wijsheid. Volg een opleiding, cursus op locatie en online of een cursus week bij Anand en laat je inspireren door jezelf en anderen.
Anand is te vinden dichtbij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen en Eindhoven. Voor de exacte cursuslocaties klik hier.
Bij Anand bepaal je zelf hoe lang of kort je over een opleiding doet, wanneer en waar je instapt en wat je wil behalen (bewijs van deelname, certificaat of diploma). Het gehele jaar door bieden ervaren trainers cursussen in het weekend aan. Bekijk de agenda  en bepaal zelf wanneer je start.
Wil je meer achtergrondinformatie over Anand? Lees hier hoe de oprichter Raymond Besems tot Anand is gekomen.