Over Spirituele Webwinkel – Ariadne Healing

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze blog en meer wilt weten wie er achter de spirituele webwinkel Ariadne Healing zit!

 

Wie ben ik:

Meeldijk (16 van 18).jpgAnne Meeldijk, geboren in het jaar 1981. Moeder van twee prachtige dochter (2010 & 2015) en de vrouw van een hele lieve man.

Mijn mooie gezin blijft liever uit ‘the spotlight’ wat hoort bij een webwinkel en de zoekmachine Google 😉

In ons gezin is het belangrijk dat we elkaar stimuleren om de beste versie van onszelf te zijn en proberen we elkaar positief en met veel liefde te stimuleren. Maar ook wij zijn maar een gewoon gezin met alle ups en downs die bij het leven horen. We proberen onze kinderen te leren om met de ups en downs op een positieve manier om te gaan en altijd liefdevol met anderen om te gaan.

Ons werk:

Naast de spirituele webwinkel heb ik een eigen opvang voor gastkinderen. Op de doordeweekse dagen vang ik tussen 07.00-19.00 een leuke kleine groep jongens en meisjes op tussen de 0-6 jaar. Terwijl papa en mama aan het werk zijn kunnen ze bij ons thuis lekker spelen en ravotten. Wij hebben voor deze kinderen (en natuurlijk ook voor onze eigen kids) een heerlijke grote speelruimte en een aparte slaapruimte! Zo hebben we alles bij elkaar en kunnen we onbezorgd genieten van een fijne dag.

In de ochtend en avond uren (en tijdens de dutjes van de kids) heb ik tijd om alle bestellingen in orde te maken en onze site bij te werken. Dit doe ik met veel liefde en passie en dat maakt de langere werkdagen tot een plezierige bezigheid!

Regelmatig ben ik ook op de zaterdag nog  aan het werk voor onze webwinkel. We inventariseren de voorraad op deze dagen, werken promotie acties bij, werken onze leveringen bij en de administratie.

Door het jaar heen organiseren we ook 1 of 2 beurzen zelf en gaan we ook naar enkele beurzen van collega’s toe. En we hebben een aantal workshops en cursussen die in het weekend of de avonduren gegeven worden.

Momenteel, sinds de geboorte van onze jongste dochter, hebben we de beurzen stop gezet. Deze willen we wel over een aantal jaren weer hervatten. Onze jongste dochter heeft een heftige start gehad en lag de eerste twee weken van haar leven in het ziekenhuis. De les die ik persoonlijk hieruit probeerde te trekken was dat de balans tussen werk en gezin beter moet zijn en dat we soms echt Quality Time voor onze meiden moeten hebben. Ik heb de rem op enkele werkzaamheden gezet.

Druk:

Jazeker, we hebben een heel druk en bewogen leven. En soms, heel soms hebben we het gevoel geleefd te worden. Maar je leeft maar 1 keer en moet eruit halen wat erin zit. We willen goed voor ons oude dag voorbereid zijn en beseffen dat we dat nu in orde moeten maken. Ook willen we onze meiden een goede stabiele basis meegeven en daar werken we ook erg hard voor.

We proberen om voldoende tijd voor ons gezin te hebben en de juiste balans te creëren.

Hoe dan:

Regelmatig gaan we lekker met ons gezin weg, naar een speeltuin, pretpark of zwembad. Ook gaan we langs zoveel mogelijk verjaardagen & feestjes van familie en vrienden. We sluiten ons weekend nogal eens af met ‘lekker eten’, maar dit kan ook al samen naar de frietzaak lopen en patatjes halen zijn hoor…

Maar we krijgen dus ook veel hulp van familie en vrienden om alles draaiende te houden 😉

En een van mijn persoonlijke regels: Na 16.00 neem ik de telefoon niet meer op tenzij ik het nummer ken. Dit staat gecommuniceerd op de site en vanaf dat moment ben ik met het avondeten voor ons gezin en de gastkinderen bezig. Dit moment vind ik erg belangrijk om er voor de volle 100% bij te zijn! Aan tafel is dat moment dat we er ook even voor elkaar zijn en dat we lekker kunnen eten.

Spirituele Webwinkel – Ariadne Healing:

In februari 2012 is Ariadne Healing ontstaan en in november 2014 is daar een fusie met de spirituele webwinkel bijgekomen.

We zijn dus groeiende en in de (nabije) toekomst zullen wij ook zeker weer een herverdeling van de werkzaamheden maken, zodat balans altijd goed blijft.

Meer informatie over ons bedrijf vind u op de Spirituele Webwinkel – Over Ariadne Healing

De naam Ariadne Healing & het logo:

Ariadne healing dankt haar naam aan de uitdrukking ‘De draad van Ariadne’, welke staat voor jezelf redden uit een netelige situatie. De vlinder in ons logo staat voor ontwikkeling en de vogels voor het ervaren van vrijheid.

ariadne-logo-large.jpg

In het logo van Ariadne healing hebben we een vlinder verwerkt. De vlinder staat in dit geval voor transformatie welke de cliënten die naar onze praktijk komen, zullen ondergaan. Ze komen binnen als een ‘rups’ en ontpoppen zich gaandeweg tot een prachtige vlinder.

De rups kunnen we met recht een van de mooiste boodschappers op spiritueel niveau noemen als we kijken naar de diersymbolen. Ze staan voor transformatie, reïncarnatie & magie. De vlinder bezit grote kracht en is tegelijkertijd een uiterst kwetsbaar wezen.

De rups van de vlinder leert je dat alles op zijn eigen tijd tot bloei komt, je zal geduldig het voorbereidende werk moeten voltooien voordat je kan oogsten.

Vlinders en vogels zijn onze boodschappers van boven. (nb. de vogels zitten ook in ons logo, maar bespreek ik een andere keer)

De vlinder is symbool voor onsterfelijkheid van de ziel en kortstondigheid van het leven, De vlinder is bevrijdend; dromerig & gracieus & vrolijk. De vlinder staat voor leven, dood en wederopstanding. (de stadia die onze ziel ook doorloopt)

De Griekse naam voor vlinder is “psyche” en verwijst naar onze menselijke geest. De vlinder is het positieve symbool voor verandering & onsterfelijk. De vlinder wordt in alle schoonheid herboren uit de dood, zijn cocon.

Meer weten:

Zou je graag meer willen weten?! Laat een reactie achter en ik geef bijna op alle vragen een antwoord! (let op: nee is ook een antwoord 😉 )

Ik geef geen privé consulten in een reactie of bericht.

19 gedachten over “Over Spirituele Webwinkel – Ariadne Healing

 1. Pingback: Consulent van de week bij Charmed Spirits | ariadnehealing

 2. Pingback: Het elfje en het oude geheim | ariadnehealing

 3. Pingback: #dagboek juni | ariadnehealing

 4. Pingback: #TBT De trouwe hond | ariadnehealing

 5. Pingback: #TBT Top 10 (& nieuwe top 5) kaarten | ariadnehealing

 6. Pingback: Sneeuwvlok | ariadnehealing

 7. Pingback: Veertjes in de wind verzamelen | ariadnehealing

 8. Pingback: Nieuw bij de Spirituele Webwinkel: Online veiling | ariadnehealing

 9. Pingback: Zomerse boekentips | ariadnehealing

 10. Pingback: ariadnehealing

 11. Pingback: Wat wil je hebben? | ariadnehealing

 12. Pingback: Wat staat er op jouw bank? | ariadnehealing

 13. Pingback: #Dagboek juli & augustus | ariadnehealing

 14. Pingback: #TBT Boeddha kopen of krijgen?! | ariadnehealing

 15. Pingback: #TBT Het Yoni ei | ariadnehealing

 16. Pingback: Het torretje en de leeuw | ariadnehealing

 17. Pingback: #TBT Dierendag – Franciscus van Assisi | ariadnehealing

 18. Pingback: Nieuwjaar wens | ariadnehealing

 19. Pingback: Aarden, balans tussen bewust & onbewust zijn | ariadnehealing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s