Consulent van de week bij Charmed Spirits

Charmed-Spirits

Welkom bij Charmed Spirits!

Waar de meest getalenteerde, vriendelijke en betrouwbare mediums/paragnosten hun handen in één slaan!

CharmedSpiritsOnze mediums en paragnosten zijn veelzijdig en streng gescreend, zodat u verzekerd bent van oprechte antwoorden op al uw vragen. U kunt terecht bij Charmed Spirits voor vragen over liefde, verleden, heden, toekomst, aura’s, hooggevoeligheid, paranormaal begaafd, hooggevoelige kinderen, astrologie, numerologie, zielenrelaties, tweelingenzielen, dromen en nog veel meer!

Natuurlijk voor al uw vragen een luisterend oor en inzichten.

Consulent van de week

Iedere week wordt er een consulent in het zonnetje gezet. De consulent stelt zichzelf voor en geeft een kijkje in het waarom zij dit mooie werk is gaan doen.

Deze week stellen we jullie voor: de Dromenvangster

dromenvangster-charmed-spiritsZolang ik me kan herinneren, leg ik al dromen uit.. dit heb ik geleerd van mijn Oma en zit bij ons in de cultuur verweven. Hierdoor kan ik gedetailleerd uitleg geven, als ik de juiste informatie heb. Dromen willen ons altijd iets vertellen, inzicht geven in onze huidige situatie.

Buiten dit om heb ik ook de kwaliteit om mensen een stukje mee te geven wat hen dichter brengt bij zichzelf, een luisterend oor, richting geven zonder oordeel. Deze kwaliteit beheers ik mede door mijn levenservaring maar ik heb ook mijn HBO opleiding Coaching afgerond. Dit draagt bij aan mijn gaven om dromen uit te leggen.
Ik zie jou als mens, ik wil graag jouw klankbord zijn zonder oordeel.. ik wil je graag inzichten geven in jouw situatie door je eigen dromen helder te krijgen, voor jou. Het zijn jouw dromen, dus jouw gidsen, de kosmos, het universum wilt jou iets vertellen…

Laat mij u helpen door uw droom te vangen.

Dromen willen u altijd iets vertellen. Soms geven dromen boodschappen, waarschuwingendrmenvangster en soms geven dromen ook helderheid in uw situatie.

Ik leg uw droom uit aan de hand van symbolen die in uw droom voorkomen.

 

 

 

 

Wil jij de consulent van de week spreken

Bel naar Charmed Spirits

NL: 0909 040 1110 (0,90 ct p.m.)

BE: 0907 374 70

De Dromenvangster is te vinden onder box 3

Vraag een sms alert aan wanneer de Dromenvangster niet aanwezig is. Je krijgt dan per sms bericht wanneer zij online komt.

Ook is er de mogelijkheid om een e-consult of fotoreading aan te vragen. (kosten 15 euro) bij de Dromenvangster

Wist je dat de Dromenvangster exclusief en alleen bij Charmed Spirits te bereiken is?!

Bel haar vandaag nog om meer duidelijkheid uit je dromen te krijgen.

Namaste!

Charmed Spirits

 

Dit artikel werd geschreven door Anne Meeldijk

Eigenaresse van de Spirituele Webwinkel en de energetische praktijk Ariadne Healing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s