#TBT Moederdag

Het is weer donderdag en tijd om terug te blikken op een bericht uit ‘het verleden’.

Vandaag gaan we niet zo heel erg ver terug. We kijken nog even naar de Moederdag cadeautips, want nog heel even en dan mogen alle mama’s weer in het zonnetje gezet worden.

lees hier het hele bericht: Cadeautips voor moederdag

top 10 cadeautips voor Mama

  1. Mindfulness voor moeders                                                                                                            Het moederschap is een van de mooiste ervaringen die er zijn. Het vraagt echter ookfull16858825 veel van je: dreinende kinderen die niet willen slapen of ongelukjes veroorzaken. Hoe blijf je daar rustig bij? Het moederschap heeft veel in zich dat verband houdt met een aantal spirituele lessen: het effect van aanwezigheid in het moment, het belang van aandacht, de noodzaak van mededogen, het belang van lichamelijk contact en het leren zien van het waardevolle van de dingen om je heen.
  2. Houten beeld “Moeder met kind”
  3. Wierook “Moeders Glimlach” van moeders geuren                                                                                                                          full34909439                   Ervaar hoe je innerlijk geheeld wordt en één wordt met jezelf. Het ordent met name je gevoel en schept harmonie.
  4. Engeltje met hart “Love”                                                                                                                      Beeldje gemaakt van gebroken wit resin, fraai afgewerkt. Hoogte ongeveer 5 cm.
  5. Hart steentje “I love you”
  6. Sleutelhanger “This mom is loved a lot”
  7. Geursteentje Hart voor geurolie
  8. Hart hanger van Aqua Aura full35807402
  9. Affirmatie kaars “onvoorwaardelijke liefde”
  10. Hanger van zeeschelp “Familie & Liefde”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s