De vlinder

ariadnehealing logo en site

Soms  wil je graag iets vertellen en zie je dit zelf voor je in beelden. Zo had ik dat met het logo  voor mijn bedrijf. Ik wist precies wat er in moest komen, maar zelf dit logo maken was een stap te ver. Ik kon gelukkig mijn ideeën aan een grafisch ontwerper kwijt en zij heeft het logo kunnen maken wat ik bedoelde. Alle elementen die ik wilde zitten erin!

Als iemand mijn logo ziet zal hij of zij hier een beeld bij vormen met wat ik ermee zou willen bedoelen.  Vandaag wil ik graag een tipje van de sluier lichten over wat ik er daadwerkelijk mee bedoel.

In het logo van Ariadne healing hebben we een vlinder verwerkt. De vlinder staat in dit geval voor transformatie welke de cliënten die naar onze praktijk komen, zullen ondergaan. Ze komen binnen als een ‘rups’ en ontpoppen zich gaandeweg tot een prachtige vlinder.

De rups kunnen we met recht een van de mooiste boodschappers op spiritueel niveau noemen als we kijken naar de diersymbolen. Ze staan voor transformatie, reïncarnatie & magie. De vlinder bezit grote kracht en is tegelijkertijd een uiterst kwetsbaar wezen.

De rups van de vlinder leert je dat alles op zijn eigen tijd tot bloei komt, je zal geduldig het voorbereidende werk moeten voltooien voordat je kan oogsten.

Vlinders en vogels zijn onze boodschappers van boven. (nb. de vogels zitten ook in ons logo, maar bespreek ik een andere keer)

De vlinder is symbool voor onsterfelijkheid van de ziel en kortstondigheid van het leven, De vlinder is bevrijdend; dromerig & gracieus & vrolijk. De vlinder staat voor leven, dood en wederopstanding. (de stadia die onze ziel ook doorloopt)

 

De Griekse naam voor vlinder is “psyche” en verwijst naar onze menselijke geest. De vlinder is het positieve symbool voor verandering & onsterfelijk. De vlinder wordt in alle schoonheid herboren uit de dood, zijn cocon.

 

De vlinder: Reïncarnatie, schoonheid, wedergeboorte, gedaanteverwisseling, onsterfelijkheid, vergankelijkheid, dromerig, gracieus, vrolijk, bevrijdend, magie, boodschappers van boven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s