Reinigend Florida water met een prettige, bloemige geur

Florida water is van oudsher populair voor energetische reiniging en occulte rituelen en ceremonies. Het is afkomstig uit Peru en wordt vaak gebruikt door Zuid-Amerikaanse sjamanen en genezers. Je doet het eenvoudig in een schoon pompflesje, lengt het aan met water en gebruikt het voor je huis of als eau de cologne voor jezelf. We bespreken hier de werking van dit helende water, dat een zachte, frisse bloemengeur heeft.

Geheim recept op basis van alcoholflorida water

Florida water – in het Spaans ‘Agua de Florida’ – wordt sinds 1512 in Peru gemaakt. Voor de bereiding worden bloemen, zoete sinaasappel, specerijen en geheime ingrediënten gebruikt. Het originele water wordt gemaakt op basis van rietsuikeralcohol. Er is ook een minder werkzame variant beschikbaar, die is samengesteld op basis van eau de cologne. Je kunt het water niet alleen sprayen in je huis of rond jezelf, maar ook toevoegen aan een emmer water en er je ramen en vloer mee schoonmaken.

De naam Florida water verwijst naar de legende over de Fontein van de Eeuwige Jeugd, die zich in Florida zou bevinden en naar het bloemige karakter van het water. In Zuid-Amerika wordt dit mengsel gebruikt om geesten op te roepen. Je kunt het Florida water ook diep inademen voor healing rond je auraveld. Of je voegt een beetje aan je badwater toe. Het echte Florida water – met alcohol als basis – herken je aan de blauwe letters op het flesje.

Magisch Florida water: wat heeft het te bieden?

We zetten hier enkele positieve eigenschappen van het originele Florida water op een rij:

  • Te gebruiken voor het grondig (spiritueel) reinigen en beschermen van je huis
  • Helpt je aura te beschermen tegen negatieve invloeden
  • Draagt bij om beter te aarden
  • De geur is zachter dan die van Agua Sacral

Water en zeep

Florida water is voor veel doeleinden en op verschillende manieren te gebruiken. Wees er florida zeepechter wel voorzichtig mee en breng het niet in direct contact met je ogen en huid. Sluit daarom je ogen als je het om je heen sprayt. Naast water is er ook een Florida zeep verkrijgbaar, die niet alleen geschikt is om jezelf mee in te zepen en te reinigen, maar ook om in je kledingkast te leggen. Met het water en de zeep heb je alle benodigdheden om je aura, je kleding en je huis weer helemaal zuiver te maken.

 

Florida water en agua sacral zijn beide te koop bij spirituele webwinkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s