Een herdenkingssteentje als blijvende herinnering

Soms is het heel moeilijk omgaan met rouw en het gevoel van verlies dat daarmee gepaard gaat. Het hartvormige herdenkingssteentje ‘Voor altijd in ons hart’ kun je als troostgeschenk aan nabestaanden geven, om hen te helpen in het rouwproces. Dit steentje in de vorm van een hart helpt mensen liefdevol herinneren aan een naaste.

Voor altijd in ons hartjpg_Page1_Image1

Een herdenkingssteentje draag je altijd bij je

Het herdenkingssteentje van klein formaat kun je altijd bij je dragen, zodat rouwen en pijn overal verlicht kunnen worden. Houd het steentje vast terwijl je denkt aan de speciale persoon die je verloren bent, om zo de negatieve gevoelens die met rouwen gepaard gaan te verlichten. Of leg het steentje op een voor jou belangrijke plaats in huis, zodat je op een prettige manier aan hem of haar herinnerd wordt. En hoewel elk stadium van het rouwproces anders kan verlopen, dagen waarop je alleen wilt zijn en dagen waarop je gezelschap en aandacht nodig hebt, kan het steentje in elk stadium troost bieden.

Geef het herdenkingssteentje cadeau tijdens een uitvaart

Wil je nabestaanden een hart onder de riem steken, maar lijken woorden zo klein tijdens hun grote verlies, dan kun je ze een herdenkingssteentje geven als troost. Het steentje kan hen helpen tijdens het rouwproces, ze kunnen het altijd bij zich dragen en het kan helpen als een herinnering dat ze er niet alleen voor staan. Een herinnering dat ze dit proces op hun eigen manier mogen ondergaan, met hulp maar zonder druk of oordeel van anderen.

Een mooi troostgeschenk in de vorm van een herdenkingssteentje geef je aan je dierbaren, vrienden en familie, na het overlijden van een naaste of op de dag dat ze hun overleden naaste herdenken. Niet als een middel om alle wonden te genezen, maar slechts om het rouwen een heel klein beetje gemakkelijker te maken. Zo kan een klein steentje als cadeau meer zeggen dan duizend woorden.

Het hartvormige herdenkingssteentje is sinds kort  bij diverse vestigingen van Monuta en andere uitvaartcentra bij de herdenkingsdiensten als geschenk. Daarnaast vind je ze in onze webwinkel.

Een gedachte over “Een herdenkingssteentje als blijvende herinnering

  1. Pingback: #TBT Herdenken | ariadnehealing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s