Hallo Ik ben Liesje!

wijsneuslogokleur

Ik ben Liesje!

Zoals je ziet, ben ik een heksje.
Ik woon met mijn mama in een gezellig huis aan de rand van het bos. Naar school gaan vind ik niet altijd zo leuk. Ik trek er samen met mijn vogelvriend Bonte Vleugelmans liever op uit om iets te leren over
de wondere zichtbare en onzichtbare wereld om me heen.

Zo ontmoet ik de meest bijzondere figuren en beleef ik de meest magische avonturen! Ik weet best wat ik wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Ze noemen me dan ook liever ‘Heksje Wijsneus’. Dat vind ik niet erg. Ik ben wie ik ben en daar ben ik blij om!

Toedeloe!

Heksje wijsneus

Is een van de leuke series die wij hebben in onze assortiment voor de kinderen. OP een leuke, speelse wijzen kunnen kinderen leren over spiritualiteit.

In de serie van Heksje wijsneus hebben we een prachtige knuffel van Liesje Heksje wijsneus Liesje

 

Heksje wijsneus en de magische stenen

Liesje is een heksje met een eigen willetje. Aan stoffige schoolboeken heeft ze een hekel. Het liefst trekt ze de wijde wereld in om iets te leren. Liesje weet best wat ze wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Zij noemen Liesje dan ook liever ‘Heksje Wijsneus’. Op een dag wordt Heksje Wijsneus naar buiten gelokt door een mooie bonte vogel. En dan stoot ze op meneer Kei. Die vertelt haar over de toverkracht van stenen… Je kan dit boek lezen als een gewoon verhaal.

Stenenkrachtspreuk (uit “Heksje Wijsneus en de magische stenen”)
Steen, steen, mooie steen, ik vouw mijn handen om je heen. Ik sluit mijn ogen, fluister zacht: geef me van je toverkracht.
(x2)
Steen, steen, mooie steen, jij en ik zijn één!

Maar bij dit boek hoort ook een kistje met de steentjes die in het verhaal meespelen: bergkristal, rozekwarts, amethyst, tijgeroog, aventurijn, carneool, rode jaspis, chalcedoon, sodaliet en onyx. Elke steen heeft zijn eigen kracht én zijn eigen kleur. Dezelfde kleur als de gekleurde bladzijden in het boek. Zo kan je snel opzoeken welke speciale krachten deze stenen precies hebben. Neem de overeenkomstige steen uit het kistje als je erover leest in het boekje. Zo word je goede maatjes met de stenen in het kistje. Je kan de stenen dus vastnemen en knuffelen, maar je kan ze ook om je hals hangen. Probeer maar uit welke steen wat met je doet! De steentjes zijn via deze webwinkel te bestellen.

Heksje wijsneus en de stralende engelen

heksje wijsneus en de stralende engelenHeksje Wijsneus wordt alweer een jaartje ouder en mag van mama voor het eerst een kijkje nemen op de zolder van haar huis. Daar ontmoet ze haar persoonlijke beschermengel Matteo en haar allerliefste gidsen Papa Wijsneus en hondje Tobi. Zij nemen Liesje in een heel speciale zetel mee naar de wondere wereld van de engelen…Voor wie wil, hoort er bij dit boekje ook een knuffelengeltje. Je kan het engelenpopje gewoon knuffelen, of bij je in bed nemen en zijn vleugels op je hart of je ogen leggen voor het slapengaan. Je kan het ook aanspreken als je hulp wil vragen aan je beschermengel. Je kan het engelenpopje met zijn zachte vleugels ook op een foto leggen, of op een papiertje met de naam van iemand die je begeleiding of bescherming toewenst.knnuffel engel Zo kan je de kracht van de engelen naar iemand anders sturen en ben je zelf een beetje een engel.

 

Heksje wijsneus en de wijze bomen

Bomen zijn nooit zomaar bomen. Bomen zijn heel belangrijk voor de gezondheid van onze planeet, Moeder Aarde. Maar wist je ook dat bomen belangrijke krachten en geheimen hebben die ze met jou willen delen? Daar komt Heksje Wijsneus heksje wijsneus en de wijze bomenachter in dit boek. Op een dag loopt Heksje Wijsneus een vreemde snuiter met een lange witte baard tegen het lijf. Het is Adriaan de druïde. Hij weet alles over de geheime krachten van bomen. Hij neemt Liesje mee naar een heel speciale plek in het bos… Bij dit boek zitten bomen zoekkaartjes. Dit prachtige boek is ook bij onze winkel te verkrijgen  Let op: Heksje wijsneus en de wijze bomen is tijdelijk uitverkocht. Wij wachten op de herdruk van de uitgeverij.

 

Pendelen met heksje wijsneus.

Doe-boekje voor kinderen.pendelen met heksje wijsneus

Pendelen is een heel leuke manier om snel ja-nee-antwoorden te krijgen op vragen waar je mee zit. Eigenlijk ken je de antwoorden al diep in jezelf en gebruik je de pendel om ze naar boven te halen. Jij stelt de vragen en de pendel geeft het antwoord in een geheime codetaal. Hoe je de geheime codetaal van je pendel ontcijfert en welke vragen je kan stellen, leer je in dit boekje.

Bij dit boek zit een speciale Heksje Wijsneus-pendel gemaakt uit Roze Kwarts; ook los verkrijgbaar!

Heksje wijsneus en de krachtdieren

Op een nacht heeft Liesje een vreemde droom over een bonte vogel, een speciale waterval en een prachtig paard. Hetzelfde paard dat haar de volgende morgen tot bij Sjaantje het indiaantje lokt. Samen met Wijze-Man-Die-Met-De-Dieren-Praten-Kan ontdekken Liesje en Sjaantje de wondere wereld van de krachtdieren, en zo komen ze erachter dat er uitzonderlijke krachten diep in henzelf wonen…Dit boekje is te lezen als een gewoon verhaal.

Maar bij dit boek hoort ook een buideltje met de zeven krachtdieren die in het verhaal meespelen: paard, uil, beer, kikker, dolfijn, lieveheersbeestje en leeuw. Je kan de diertjes allemaal tezamen op je nachtkastje zetten als een dierenraad. Of je ze één voor één om je hals dragen om je te herinneren aan hun speciale krachten die ook diep in jezelf wonen. De diertjes zijn ook via deze website te koop.Let op: Heksje wijsneus en de krachtdieren is tijdelijk uitverkocht. Wij wachten op de herdruk van de uitgeverij.

Vriendinnen met Heksje wijsneus

Dit vriendenboekje bestaat uit 2 delen.heksje wijsneus vriendenboek

In het eerste deel staan enkele tips over vriendschap en het bevorderen van vriendschap. Maar ook de betekenis van vriendschap volgens de vele vrienden van Heksje Wijsneus.

Het tweede deel zijn de invulbladen voor 12 vrienden. Met bijzondere vragen als `Hoe maak jij mensen blij?` en `Hoe troost je iemand die verdrietig is?` onderscheidt dit boekje zich van de andere vriendenboekjes.

 

heksje wijsneus vriendschapsheksVriendschapsheksje aan een leuk kado-kaartje.

Tekst op kaartje: “Super dat je mijn vriend(in) bent! Ik vind je…”

Een metalen hangertje aan een Cartier slotje. Nikkelvrij. Hang dit vriendschapsheksje bijvoorbeeld aan een armband, collier of rits.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s