Het leven is een feestje!

Het leven is een feestje!

Deze zin zit sinds het nieuwe jaar gestart is voortdurend in mijn hoofd.  En waarom eigenlijk? Omdat het leven ook een feestje is en dat heb wil ik delen.  2015 is behoorlijk heftig afgesloten voor ons gezin en ja ook wij hebben daar ‘last’ van.

Opmerkingen als 16877281-Modern-colorful-birthday-background--Stock-Vector-party

“k zei toch dat je een terugval zou krijgen”

of “Ik ben zo blij met jullie steun” waren er maar twee van de zovelen die ons in de heftige tijd volop hebben verbaasd.

Maar tegelijkertijd zijn we nu ruim een anderhalve maand verder en is het moment daar dat ik alles van me af schrijf. Het is nodig. Ik voel dat het nu uit mijn systeem mag, zelfs moet.

Er hebben zich zodoende een aantal hele mooie blogs in mijn hoofd gevormd. Ook een aantal nieuwe plannen voor ons bedrijf en de bedrijfsvoering.

Want hoe je het ook went of keert overal zit een les in en ook ik zocht in dit geval naar de les die ik mocht leren (en nog steeds leer)

Ik heb deze moeilijke tijd dan ook met liefde en plezier omarmt en zeg nu: HET LEVEN IS EEN FEESTJE!

Voor mij persoonlijk is de tijd aangebroken om oude ‘ballast’ op te gaan ruimen en om tijd in mijn gezin te steken. De oude ‘ballast’ is er in de vorm van negatieve energie naar normen en waarden die niet meer op 1 lijn liggen met mijn eigen normen en waarden van het nu. Ik kan voor het eerst zeggen dat ik van mening ben dat mijn eigen ik zich nu gevormd heeft. De persoon die ik nu ben, is de authentieke ik, maar is soms nog in botsing met de ik uit het verleden en de ik die last heeft van haar ego. De oude ‘ballast’ is er ook in de vorm van rommel die ik gemaakt heb in het verleden, zowel letterlijk als figuurlijk. En de grote schoonmaak daarin is begonnen. Soms heel lastig en confronterend, maar wel iets wat zorgt voor rust in mijn hoofd & lijf.

Opruimen is eigenlijk best fijn. Als die eerste stap maar gezet is en als je maar weet waar te beginnen en hoe verder te gaan. En wat kan een mens toch een rommel maken 😉

Maar de geboorte en vooral de roerige start van onze tweede dochter leerde mij in een vlot tempo dat het leven een feestje is. Zij leerde mij dat in de meest moeilijke situaties er altijd iets te lachen valt!

 

Het leven is dus een feestje en hoewel niet iedere dag het feestje gevierd kan worden, probeer ik iedere met een lach terug te kijken en te leren van alles wat er die dag op mijn pad is gekomen. Ik ben dankbaar voor wat er die dag is geweest.

Ook in de webwinkel omarm ik dus alles wat er op mijn pad mag komen. En jullie, mijn bezoekers van de site laat ik sinds dit jaar volop meedelen in mijn feestje! Bij iedere bestelling zit een mooi cadeautje of een mooie spreuk en in sommige maanden zelfs allebei 🙂

Wil jij meedelen in ons (jij en ik) feestelijke leven?! Kijk dan snel hier en ontvang een cadeautje bij je bestelling!

Wat doe jij om het leven een feestje te maken?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s