Wat is feng shui?

#ThrowBackThursday, vandaag kijken we terug in de tijd bij een van onze blog berichten. Feng shui wat is dat ook alweer?! Hoe breng je balans in je leven met feng shui. Vandaag kun je dit nog eens terug lezen.

ariadnehealing

Heel veel mensen hebben wel eens van feng shui gehoord. Maar als je zou vragen wat het precies inhoudt, weet bijna niemand het antwoord. Het wordt vaak gezien als iets zweverigs. Wil je weten hoe het werkt? Lees dan vooral verder.

Feng shui betekent letterlijk “wind en water”. Deze twee natuurverschijnselen vertegenwoordigen de energieën om ons heen. De wind verspreidt positieve energieën, het water houdt de energieën vast om voor ons te werken. Deze van oorsprong Chinese leer is een methode om er voor te zorgen dat de energieën in balans zijn.

Waarom wordt het gebruikt?

Het doel van feng shui is om de kwaliteit van leven te verbeteren door harmonie te creëren. Dit wordt vaak gedaan door het plaatsen of verplaatsen van meubels. Je moet er vooral voor zorgen dat de energieën optimaal benut worden. Dit kan zorgen voor een betere nachtrust, betere concentratie als je aan het werk…

View original post 288 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s