Doe jij mee aan Valentijnsdag?

Valentijnsdag, de een vindt het commerciële onzin terwijl de ander er vol voor gaat en een bijzonder persoon verrast met een romantisch gebaar, een mooie bos bloemen of een lief cadeau. Valentijnsdag wordt elk jaar gevierd op 14 februari. Paus Gelasius riep deze dag in 496 uit tot dag van de Heilige Valentijn.

Toch stond deze dag vroeger nog helemaal niet in het teken van het geven van cadeaus. Deze traditie is ooit in de Verenigde Staten begonnen, uit commercieel oogpunt. Men begon met het sturen van kaartjes en cadeaus naar anonieme liefdes, in de hoop dat er een echte liefde kon opbloeien. In de loop der jaren is deze traditie ook naar Nederland, België en andere landen overgewaaid. Tegenwoordig spelen de meeste winkels hierop in. Overal kun je Valentijnscadeaus, -kaarten en rozen kopen. Er is zelfs een speciale Valentijnspostzegel voor wie in stijl een kaartje wil sturen.

Zoek je een mooi spiritueel kado voor Valentijnsdag? Dan vind je in onze webwinkel zeker een passend geschenk. We hebben onder andere prachtige affirmatiekaarsen, zeepblaadjes in een mooi zakje en vele inspirerende, lieve liefdesartikelen. Laat je inspireren door al het leuks.

Verras een (anonieme) liefde met een mooi kaartje

Stuur dit jaar eens een Valentijnskaart. In deze tijd van e-mail en social media wordt een echt kaartje in de brievenbus zoveel meer gewaardeerd. Stuur je partner, kind of ouders een lieve kaart bijvoorbeeld. Of verzamel je moed en stuur er (anoniem) een naar die persoon waarop je een oogje hebt. Wie weet wat het je gaat brengen! Je gebaar wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. Je laat iemand zien dat je echt moeite voor hem of haar gedaan hebt.

En.. wat doe jij dit jaar met Valentijnsdag? Verwen je je liefde met iets moois of vind je het maar onzin? Ik ben heel benieuwd naar je reactie, je kunt deze hieronder achterlaten.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s