Nieuw jaar, nieuwe kalender

Een nieuw jaar is begonnen, dat betekent dat er ook een nieuwe agenda of kalender uitgezocht kan worden. Zelf vind ik het heerlijk, zo’n nieuwe, lege en onbeschreven agenda. Startklaar voor weer een jaar vol inspiratie, geluksmomenten, fijne dagen maar ongetwijfeld ook een aantal minder prettige dagen. In dit blog zet ik een aantal bijzondere agenda’s en kalenders op een rij.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Scheurkalenders, elke dag inspiratie

Erg leuk zijn ook de scheurkalenders. Hang er bijvoorbeeld een op het toilet of in de keuken. Elke dag scheur je er een blaadje af en krijg je een nieuwe spreuk, tip of een grappige illustratie te zien. Er is ook een hele leuke scheurkalender die je als volwassene zelf kunt inkleuren. Zo kun je elke dag even tijd voor jezelf nemen om te kleuren en te ontspannen. Een fijn moment van bezinning op de dag.

Een jaar vol moed

Laat je dit jaar vergezellen door verschillende citaten van Paulo Coelho, een van de succesvolste schrijvers van deze eeuw. Zijn boeken voeren niet alleen de bestsellerlijsten aan, maar stimuleren ook het debat over sociale en culturele onderwerpen. Met deze prachtig geïllustreerde agenda kom je het jaar wel door!

Family survival planner

Heb je een gezin, dan kan het dagelijks leven soms behoorlijk hectisch zijn. De kinderen moeten op tijd op school zijn en hebben daarnaast nog allerlei speelafspraken, sport en hobby´s. Daarbij komen nog de belangrijke afspraken als dokter, tandarts en dergelijke, en natuurlijk heb je ook je eigen leven nog. Om dit alles in goede banen te leiden is een handige planner onmisbaar. De Family Survival Planner is een leuke kalender met stickers en tips voor ouders en kinderen. De planner geeft op twee pagina´s een overzicht van de hele maand. Voor elke dag is er een vakje om afspraken te noteren. Zo voorkom je dubbele afspraken en vergeet je niks meer.

Rouwkalender

Voor iemand die een dierbare verloren heeft kan het leven zwaar zijn. En voor de naasten kan het moeilijk zijn om met het verdriet van een ander om te gaan. De rouwkalender brengt een dagelijks lichtpuntje in het leven van iemand die rouwt. Vaak krijgt deze persoon clichés te horen waar hij niks mee kan. Dit soort adviezen worden in deze scheurkalender op de hak genomen om zo de rouwende een hart onder de riem te steken. Een fijn cadeau voor iemand in een hele moeilijke periode in het leven.

Heb jij voor 2016 nog geen nieuwe kalender of agenda uitgezocht, dan is nu hier het moment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s