Wij zijn op zoek naar jouw verhaal – gastbloggers gezocht!

Verhaal

Op spirituelewebwinkel.com vind je naast informatieve artikelen over onze producten ook artikelen met betrekking tot het spirituele en/of alternatieve. We proberen in te gaan op wat ons bezighoudt in de huidige maatschappij binnen datgene wat ook aansluit op de producten van onze winkel.

Kijk eens op onze site www.spirituelewebwinkel.nl om te zien of jij past binnen ons bedrijf!

Bloggers gezocht

Vind jij he leuk om te schrijven en heb je affiniteit met het spirituele en/of alternatieve. Heb je een kijk op het leven waarbij zelf ontwikkeling hoog in het vaandel staat en wil je jouw ervaringen graag delen met onze lezers en bezoekers?

Stuur dan een mail naar info@spirituelewebwinkel.nl en schrijf waarom je graag voor ons een gastblog zou willen schrijven en met welke frequentie je artikelen wilt plaatsen. Alle artikelen willen wij vooraf lezen voordat Wat deze geplaatst wordt.

Wat krijg jij

In de artikelen is het niet de bedoeling dat de promotie voor je eigen bedrijf voorop komt te staan. Jij krijgt als gastblogger een eigen pagina om je voor te stellen aan de lezers en hier mag je bedrijf en werkzaamheden ook vernoemd worden! Onderaan ieder artikel komt de link en je foto naar deze pagina, zodat bezoekers meer over je kunnen lezen.

Jouw verhaal hier?

my_storyWil je eenmalig of een enkele keer eens een verhaal plaatsen wat onze lezers en bezoekers aanspreekt? Dat kan natuurlijk ook! Stuur je verhaal naar info@spirituelewebwinkel.nl onder vermelding van eenmalig gastblog. Onderaan het gastblog wordt je naam, evt. foto en site vermeld.

Kom jij ons team versterken

schrijftips.jpgMeld je dan nu aan via info@spirituelewebwinkel.nl

Kijk eens op onze site www.spirituelewebwinkel.nl om te zien of jij past binnen ons bedrijf!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s