Wat ligt er dit jaar bij jou onder de kerstboom?

Het is ieder jaar weer een gedoe, het kopen van de kerstcadeaus. Wat geef je je moeder dit jaar voor Kerst? En je schoonvader, je kunt niet weer met hetzelfde als altijd aankomen toch? Ook als je surprise doet is het niet altijd gemakkelijk om met een origineel cadeautje op de proppen te komen. Daarom zie je hier onze top 5 kerstcadeaus. Laat je inspireren!

  1. Boekje met 24 Engelen ansichtkaarten. Echte post is zoveel leuker boekje engelenom te ontvangen. Ga maar na waar je zelf blijer van wordt: een mailtje met een felicitatie of gelukswens of een echte kaart in je brievenbus. Deze ansichtkaarten met engelen kun je voor vele gelegenheden gebruiken. Altijd handig om in huis te hebben!
  1. Mooie Meridiaankogels in een bewaardoosje. Door deze Chinese meridiaan.jpgmassagekogels in je hand te houden en te bewegen worden de acupunctuurpunten in je hand gestimuleerd. Hierdoor verbetert je doorbloeding, ontspannen je spieren, bouw je kracht op en stimuleer je je afweersysteem. Een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen.
  1. Houd je van een aangename geur in huis? Dan is een cadeauverpakking wierook een goed idee. Hierin zitten verschillende geuren wierook. Leuk om af te kunnen wisselen, je leert nieuwe geuren kennen en je ontdekt wat je favorieten zijn. Een leuk cadeau voor onder de kerstboom!wierook
  1. Edelstenen in kadoverpakking. Edelstenen hebben een geneeskrachtige werking waar al eeuwenlang gebruik van wordt edelsteengemaakt. Daarnaast zijn ze natuurlijk prachtig om te zien. Bijzonder leuk om cadeau te geven dus. Kies voor de edelsteen die qua kleur, sterrenbeeld of werking past bij de ontvanger. We hebben prachtige ruwe en geslepen edelstenen in ons assortiment en mooie kadoverpakkingen waarin ze bewaard kunnen worden. Edelstenen zijn een natuurproduct, waardoor elke steen uniek is.
  1. Zoek je een bijzonder cadeautje voor iemand die zit met een vraag of probleem? Dan biedt een geschenkverpakking met edelsteen pendel pendelEen pendel is een hulpmiddel om antwoord te krijgen op een vraag die je bezig houdt. Maar eigenlijk weet je het antwoord al. Het komt namelijk uit je onderbewustzijn. Onze pendels zijn verkrijgbaar in verschillende edelsteensoorten en kleuren. Elke steen heeft unieke kenmerken, dus kies voor de pendel die past bij de ontvanger.

 

 

 

Hopelijk heeft deze top 5 kerstcadeaus je kunnen inspireren in je zoektocht naar de leukste cadeaus voor onder de kerstboom. Ik wens je alvast hele fijne dagen toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s