Ik wens je hele fijne kerstdagen!

Over twee weken is het Kerstmis, twee dagen die voor velen in het teken staan van samen zijn, het gezellig maken met elkaar. Weer even echt tijd voor elkaar maken, na de hectiek van afgelopen periode en nieuwe plannen bedenken voor komend jaar. Misschien heb je een mooie kerstboom gezet, of er juist voor gekozen om het dit jaar eens gemakkelijk te houden, met alleen wat kerstversiering. Deze Peruaanse kerstversiering is een echte aanrader als je je woning in kerstsfeer wilt brengen. De beeldjes worden met de hand gemaakt en zijn fairtrade, dus je doet er gelijk een goede daad mee. Fijne kerstgedachte toch?

Wat je plannen voor de komende week ook zijn, ik wil je graag hele fijne kerstdagen wensen en alvast een goed Oud en Nieuw. Ik hoop dat 2016 een geweldig jaar voor je wordt, met nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen.

Fijne kerstdagen en een geweldig 2016

Ps. Ben je nog op zoek naar een last-minute kerstcadeau? Kijk dan even bij onze cadeautips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s