Sinterklaas Top 5

presents5 december, pakjesavond. Traditioneel een avond waar op iedereen verwend wordt met cadeautjes, zeker als je kinderen hebt. Heb jij nog geen idee wat je moet vragen of kun je wel wat inspiratie gebruiken om cadeautjes te kopen? Bekijk dan hieronder onze Sinterklaas Top 5.

  1. full8825203Een mooie oliebrander, zoals deze vrienden oliebrander van speksteen. Een mooi cadeau voor een goede vriend of vriendin. Voeg water en een paar druppels etherische olie toe in het glaasje, steek een waxinelichtje aan en de brander gaat een heerlijke geur verspreiden.

 

 

full17098257

  1. Lichter leven, wie wil het niet? Deze lichtvoetig geïllustreerde omslagkalender geeft voor elke dag inspiratie om vanbinnen en vanbuiten lichter te worden. Het is een tijdloze kalender, zodat je elke dag kunt beginnen met een nieuw jaar en goede voornemens. De inhoud is afgestemd op de vier jaargetijden en elke weekdag heeft een eigen thema. Zo krijgen door het jaar heen alle aspecten van het leven volop de aandacht die zij verdienen.
  1. Een mooi meditatiekussen, waarop de ontvanger in alle rust en in een goede sfeer kan mediteren. Wij kunnen deze kussens in alle soorten, maten, vormen en prints leveren.meditatiekussens015
  1. Boeddha beelden zijn populaire woonaccessoires en erg leuk om cadeau te geven aan een bijzonder persoon. Een gekregen Boeddha brengt geluk. Er zijn verschillende soorten boeddhabeelden verkrijgbaar. Populair is de Boeddha in meditatie zit. Deze staat symbool voor wijsheid en gedachten. Daarnaast is er ook de Yoghiman , die staat voor leven, kracht, reinheid en een nieuw begin. De lachende Boeddha staat symbool voor welvaart, voorspoed en geluk.
  1. Dit badzout uit de dode zee werkt ontspannend en reinigend. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij afslankkuren. Dit 100% natuurlijke badzout is een perfect cadeau voor iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken af en toe.
full34927356

 

Hopelijk hebben we je met deze Top 5 op leuke ideeën gebracht.

Wil je nog meer inspiratie opdoen, ga dan vandaag nog naar de spirituele webwinkel

Tip van de sint: gebruik de kortingscode HOERA voor 15% korting                 *deze code is geldig tot 30-11-2015 op alle artikelen m.u.v. de actie artikelen/aanbiedingen.

We wensen je alvast een hele fijne pakjesavond toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s