O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind…

Alles gekregen van die beste Sint.
Een pop met vlechtjes in het haar,
Een snoezig jurkje kant en klaar,
Twee kaatseballen in een net,
Een letter van banket

O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind,
Alles gekregen van die beste Sint.
Een bromtol met een zweep er bij,
Een doos met blokken, ook voor mij!
En schaatsen en een nieuwe pet,
Een letter van banket

O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind,
Alles gekregen van die beste Sint.

Op 14 november is  de Sint met zijn pieten weer aangekomen in ons land. Voor veel kinderen een hele spannende en leuke tijd, waarin ze flink verwend worden. Op pakjesavond natuurlijk, maar veel kinderen mogen ook daarvoor al een aantal keer hun schoen zetten. Wij verzamelen hieronder de leukste schoencadeautjes voor kinderen.

full7811581

Blok met mandala kaarten voor kinderen om zelf in te kleuren en te verzenden. Erg leuk voor creatieve kinderen.

 

 

Vandaag voor kinderen. Trek een kaart uit de stapel, draai hem om, lees de article8373993opdracht en probeer deze vandaag maar eens uit te voeren. Soms lukt dat heel goed, maar soms ook niet. Misschien vindt je kind het moeilijk omdat het denkt dat het een beetje een rare opdracht is, of omdat het bang is wat anderen er van zullen denken. Juist dan zijn deze kaarten een echte uitdaging. Kinderen gaan zich blij voelen met zichzelf, krijgen meer zelfvertrouwen en zien meer mogelijkheden om om te gaan met de moeilijke dingen in het leven.

Erg origineel, deze ovaalsteen waarin je kind zelf een foto of afbeelding full9329730kan doen. Van zichzelf, een huisdier of iemand die belangrijk is in het leven van je kind. Maak er je eigen, persoonlijke steen van.

 

 

full33179696Voorleesinkleurboek. Anjet en Joris zijn vijf en zes. Zus en broer. Ze spelen in de zandbak. Plotseling staat er een mevrouw met een kleedje onder haar arm naast de zandbak. Zij nodigt hen uit om mee te gaan op ontdekkingstocht in de Droomvallei. Joris en Anjet houden wel van een avontuur en samen met mama gaan ze mee! In de Droomvallei wordt iedereen uitgedaagd om creatief te zijn.
Daarom zit het boek vol met tekeningen die ingekleurd en aangevuld kunnen worden. Ook zijn er knutsel ideetjes aan toegevoegd in een creatieve naschrift, waar ook wordt verwezen naar de speciale webpagina voor dit boek met extra kleurplaten en ideeën. Een boek dus, niet om mooi te blijven, maar om mooier te worden!

full21060646Karma Coachingkaarten voor kinderen van 5 jaar en ouder. Dit zijn 25 genummerde kaarten. Op elke kaart staat een suggestie voor een kleine dagelijkse activiteit. Schud de kaarten en kies er een uit. Doe de opdracht en zorg voor een positieve en inspirerende verandering.

 

 

 

Wil jezelf meer inspiratie opdoen; ga naar Spiritueel voor alle kids

wijsneuslogokleurExtra tip: Serie van Heksje wijsneus

 

of de serie: Ik ben een topper Ik%20ben%20een%20topper%20-%20kaartspel03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s