Verzorg je huid met shea butter

De herfst is in aantocht, dat betekent dat je je huid en haar op een andere manier moet gaan verzorgen dan je in de warme zomermaanden deed. Regen, kou en de centrale verwarming stellen immers andere eisen aan je huid dan de warme zonnestralen. Kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken nu het buiten kouder en natter wordt? Probeer dan eens shea butter. Shea butter wordt ook wel karite boter genoemd. Deze romige crème is 100% natuurlijk en wordt geproduceerd door vrouwencorporaties in Burkina Faso.

Zijdezachte, gehydrateerde huid

Shea butter wordt verkregen uit het zaad van de shea noten, de vruchten die aan de karite boom groeien. De boter heeft bij kamertemperatuur meestal een vaste vorm. Zodra je het op de huid aanbrengt verandert het in een fijne, romige crème die goed door de huid wordt opgenomen. Najel Shea butter is ongeraffineerd en heeft een natuurlijke geur die lijkt op geroosterde amandelen. De boter bevat geen dierlijke ingrediënten en is ook niet getest op dieren. Daarnaast bevat het geen kunstmatige geur- of kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Fijn om te weten toch?

Shea butter is rijk aan vitamine A, D en F. Na gebruik voelt je huid direct zijdezacht aan. Je huid is shea buttergehydrateerd en wordt optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Deze fijne boter is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer droge en gevoelige huid. En ook voor de kwetsbare babyhuid kun je dit product prima gebruiken. Wist je trouwens dat je dit verzorgingsproduct ook voor je haar kan gebruiken? Ideaal voor droog en pluizig haar dat wel een oppepper kan gebruiken. En ook heel fijn: multifunctionele producten schelen een hoop ruimte in je badkamerkast!

Hoe gebruik je shea butter?

Pak een beetje shea butter uit de pot en verwarm deze in de palm van je hand. De boter wordt dan zacht en gemakkelijk smeerbaar. Vervolgens kun je de crème aanbrengen op je gezicht, lichaam of zelfs in je haar. Besteed extra aandacht aan droge plekjes zoals je knieën en ellebogen.

Bewaar de shea butter koel en donker, dan heb je er het langst plezier van.

De Shea Butter is te verkrijgen bij : Spirituele Webwinkel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s