Badolie en douchegel Jacob Hooy

Wat doe jij om te ontspannen?

Veel mensen hebben een druk leven tegenwoordig. Ze ‘moeten’ van alles en stellen hoge eisen aan zichzelf. Hoe fijn is het dan om af en toe even helemaal te ontspannen? Om jezelf weer op te laden voor een nieuwe week. Door elke week een paar uur me-time in te plannen kom je weer helemaal tot rust. Neem een warm bad, lees een goed boek of luister naar je favoriete muziek. Doe alleen waar jij zin in hebt!

Ultieme ontspanning

In een warm bad kun je heerlijk relaxen. Door het warme water ontspannen je spieren en voel je helemaal ontspannen. Creëer een fijne sfeer in de badkamer door bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken en een rustig muziekje op te zetten. Zet je telefoon uit en draai de badkamerdeur op slot om te voorkomen dat iemand je rust verstoort.

Gebruik een fijne badolie, bijvoorbeeld die van Jacob Hooy. De badoliën en douchegels van dit merk zijn gebaseerd op de kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden. Ze worden gemaakt met etherische olie die niet alleen heerlijk ruikt, maar tevens een ontspannend of juist activerend effect heeft op je lichaam en geest.

Heerlijk geurende badolie en douchegel

De badolie van Jacob Hooy is verkrijgbaar in de geuren eucalyptus, amandel en rozemarijn. De olie met eucalyptus is erg geschikt als je verkouden bent. Het helpt je om vrijer te ademen. De badolie met etherische rozemarijnolie is heerlijk als je wel een oppepper kunt gebruiken. Het verfrist het lichaam en verwarmt vermoeide spieren. De amandel badolie is juist heel rustgevend. Fijn om even helemaal te ontspannen, zodat je daarna de hele wereld weer aan kunt. Naast badolie is er ook douchegel van Jacob Hooy verkrijgbaar, in de geuren Rozemarijn en Wilde roos. Je koopt deze badolie en douchegels in onze spirituele webwinkel.

Badolie en douchegel Jacob Hooy

Ga jij ook graag in bad om tot rust te komen of ontspan je liever op een andere manier? Ik ben benieuwd naar wat jij doet om te relaxen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s