Spirituele moederdag cadeaus: mijn top 5

In mei is het moederdag, daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Als je kinderen klein zijn word je waarschijnlijk verrast met een mooi knutselwerkje of een prachtig schilderij. Misschien ook wel een ontbijt op bed. Maar daarnaast is het natuurlijk erg leuk om moeder een cadeautje te geven op deze bijzondere dag. Ik selecteerde de 5 leukste spirituele moederdag cadeaus. Speciaal voor spirituele – en iets minder spirituele – moeders.

  1. Een mooi sieraad

Sieraden zijn natuurlijk altijd geschikte moederdag cadeaus. Deze edelsteen sieraden zijn werkelijk prachtig. Kies voor een mooie armband, een ketting of een complete set. Elke edelsteen heeft zijn eigen uitstraling en werking. Kies voor de steen die bij de moeder past of kies gewoon voor de steen die je het allermooist vindt.

Edelsteen sieraden

  1. Geurstenen

Hoe fijn is het als het in huis lekker ruikt? Deze mooie geurstenen maken dat mogelijk. Druppel er een paar druppels etherische olie op en de geur verspreidt zich vanzelf. De geurstenen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, helemaal passend bij de komende lente. Plaats de geurstenen in de kamer, in je kledingkast of op kantoor en kies voor een geur die op dat moment bij je past. Er zijn verschillende etherische oliën verkrijgbaar.

Geurstenen

  1. Worry stones

Moeder zijn kan soms best een uitdaging zijn. Misschien maak je je voortdurend zorgen – om grote of kleine dingen. Daarom mogen deze mooie worry stones zeker niet in de moederdag cadeaus top 10 ontbreken. Hier kun je al je zorgen aan kwijt. Deze hartvormige worry stones zijn gemaakt van natuursteen en zitten in een mooi houten kistje.

Worry stones

  1. Een spiritueel boek

Gun moeder een beetje rust en verwen haar met een goed boek. Hiermee heeft ze even tijd voor zichzelf, heerlijk! Geef haar een boek over een spiritueel onderwerp wat haar interesseert of juist waar ze nog niet zoveel vanaf weet. Dit zijn altijd geslaagde moederdag cadeaus. Voor moeders die graag schrijven en hun gedachten willen ordenen zijn er ook hele leuke notitieboeken.

Spirituele boeken

  1. Heerlijk geurende badolie

De ultieme verwennerij geef je met een heerlijke badolie. Je geeft moeder daarmee niet alleen een fijn verzorgingsproduct, maar ook de tijd om even alleen aan zichzelf te denken. Om zich in alle rust terug te trekken en te genieten van de heerlijke geuren. Zeker weten dat je moeder hier blij mee is! De badolie en douchegel van Jacob Hooy zijn mijn persoonlijke favoriet. Deze zijn gemaakt met etherische olie en zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de geest. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren.

Badolie en douchegel Jacob Hooy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s