Een nieuwe uitdaging

Mijn webwinkel Ariadne Healing bestaat al sinds 2012. Na de geboorte van mijn dochter in 2011 wilde ik niet verder in mijn toenmalige, veeleisende baan. Het paste niet meer bij wie ik was. Ik wilde juist mensen helpen met eerlijke producten en adviezen. Ik kocht een klein assortiment aan zodat ik van de webwinkel mijn gezin kon onderhouden. Vanaf medio 2013 is de webwinkel enorm gegroeid. En eind vorig jaar was het tijd voor de volgende stap. De kans diende zich aan om de Spirituele Webwinkel over te nemen. Wegens privé omstandigheden moest de toenmalige eigenaresse haar webwinkel verkopen. Heel vervelend, maar een mooie kans voor ons.

Twee webwinkels worden één

De Spirituele Webwinkel heeft veel overeenkomsten met Ariadne Healing. De kleuren waren hetzelfde en een groot deel van het assortiment stond ook op onze verlanglijst voor de toekomst. Bovendien is deze webwinkel vijf keer zo groot en is het ook zakelijk gezien een goede zet. Deze maand worden beide webwinkels samengevoegd en gaan we onder de naam Spirituele Webwinkel verder. Dat samenvoegen heeft nogal wat voeten in de aarde. We zijn momenteel druk om de voorraad van beide winkels tellen en van 2 websites moet 1 nieuwe gemaakt worden. Een hoop werk dus. Op 1 april willen we de samenvoeging afronden, zodat je vanaf dan in één webwinkel terecht kunnen voor alles op het gebied van spiritualiteit. De webwinkel krijgt een nieuwe lay-out, die past bij de wensen en eisen van deze tijd.

De nieuwe Spirituele Webwinkel

De nieuwe Spirituele Webwinkel, zoals die vanaf 1 april is, heeft een assortiment dat 5 keer zo groot is als je van Ariadne Healing gewend bent. We hebben nu bijvoorbeeld veel meer engelen. Daarnaast zijn sjamanisme, Tibet en Nepal nieuw in het assortiment, is er een nieuw merk oliën, een veel groter aanbod aan cadeau artikelen, boeken, cd’s en sieraden. Eigenlijk te veel om hier op te noemen.

Toekomstplannen

Met de samenvoeging van beide webwinkels maken we een enorme sprong vooruit. Met de nieuwe webwinkel zijn we klaar voor de toekomst. Maar natuurlijk zitten we niet stil. Dus we gaan de site ook uitbreiden met meer informatie. Bij de producten, maar ook in de vorm van blogs en aanwezigheid op social media. In april en oktober organiseren we een spirituele beurs in Kerkdriel (hierover later meer!) en komend jaar staan we vaker op andere beurzen. Tevens zal de gehele webwinkel vertaald worden in het Engels, Duits, Frans en Spaans. Genoeg te doen dus!

Op dit blog houd ik je op de hoogte van alle vorderingen en toekomstplannen. Ik hoor graag wat je van onze nieuwe webwinkel vindt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s